CST 500 Crusher

Crush + Size Technology produceert dubbele walsenbrekers op basis van verschillende technische innovaties.

In het bijzonder ligt de focus op het onderzoek en de ontwikkeling van de geometrie van verbrijzelingsrollen en breekwerktuigen om verbrijzelingsprocessen veel effectiever en efficiënter uit te voeren dan met conventionele of eerder bekende dubbele walsbrekertechnologie.


Een hoge productiviteit en economische werking van de breker gecombineerd met een hogere kwaliteit van het eindproduct zijn het resultaat van consistente ontwikkelingsinspanningen.

De robuuste en energiezuinige directe aandrijving zorgt voor voldoende vermogensreserve in elke toepassing.

De breek- en aandrijftechnologie van de Crush + Size-breekmachine met dubbele walsen zorgt voor verbrijzelingsresultaten die ver uitstijgen boven de eerder bekende limieten van een dubbele walspers.


Geschikte toepassingen

De breker is zeer geschikt voor het vergruizen van grondstoffen zoals rotsen (ook hard gesteente), ertsen en steenkool en voor het recyclen van beton, puin, asfalt en slakken.

Verschillende zachtere mineralen zoals klei, gips, mergel, krijt, zouten en anderen zijn ook typische grondstoffen voor het gebruik van de Crush + Size-breker. Afhankelijk van de toepassing kan de optimale configuratie van de breker inclusief breekgereedschappen flexibel worden gedefinieerd.

Bovendien is de Crush + Size-breker ideaal inzetbaar voor het breken van staalslakken.


Intelligente aandrijftechnologie en automatische instelling van de brekeropening zorgen voor optimale interactie om vreemde materie "vrij te maken" en uit te werpen. De hydraulische overbelastingsbeveiliging zorgt ervoor dat machineschade wordt voorkomen in overbelasting.


  • Merk: Crush + Size
  • Model: CST 500 Crusher
  • Download technische fiche: click to download pdf

Tags: 5232434, CST 500 Crusher